Redizajn Yubii Home aplikacije za upravljanje pametnim domom

Yubii Home aplikacija za upravljanje pametnim kućnim sustavom brendova Nice i FIBARO redizajnirana je kako bi zadovoljila visoka očekivanja kupaca i dinamične promjene na tržištu digitalne tehnologije. Znatno je skraćeno…

Komentari isključeni za Redizajn Yubii Home aplikacije za upravljanje pametnim domom

Pametna rješenja: Stvorite siguran dom za starije ukućane

Osobe starije životne dobi trebale bi uživati u potpunoj slobodi i samostalnosti, no to nije uvijek tako. Ako ste primjetili kako bi vašim starijim ukućanima dobro došla podrška koja bi…

Komentari isključeni za Pametna rješenja: Stvorite siguran dom za starije ukućane

Google Nest pametni termostat štedi na vašim troškovima grijanja

Pametni termostati budućnost su energetski učinkovitog sustava grijanja. Saznajte kako uz pomoć pametnog Google Nest termostata upravljati grijanjem i hlađenjem pomoću pametnog telefona i glasovnih naredbi te pratiti mjesečnu potrošnju energenata.

Komentari isključeni za Google Nest pametni termostat štedi na vašim troškovima grijanja

Smart home rješenja kao standard stambenih investicija

Stambeni ste investitor i ulažete u nekretnine? Udobnost i sigurnost stanova ključni su za potencijalne kupce, međutim, sve više njih traže inteligentna rješenja koja će im omogućiti veću kontrolu nad svojim domovima, uštede na troškovima energije i osjećaj sigurnosti.

Komentari isključeni za Smart home rješenja kao standard stambenih investicija

Pametni dom za siguran povratak u školu

Otkrijte kako pametni domovi pružaju sigurnost i neovisnost vašoj djeci dok se vraćaju u školu, olakšavajući roditeljima brige i pružajući mir uma s pametnim rješenjima.

Komentari isključeni za Pametni dom za siguran povratak u školu

Danalock pametna brava: Ključ sigurnosti doma tijekom ljetovanja

Ljeto je na svom vrhuncu, a s njim i dugo iščekivani godišnji odmor. No, dok se radujete bijegu od svakodnevnice, brige o sigurnosti vašeg doma sigurno vam često prolaze kroz glavu. Saznajte kako pametne brave doprinose maksimalnoj sigurnosti vašeg doma.

Komentari isključeni za Danalock pametna brava: Ključ sigurnosti doma tijekom ljetovanja

Integrirajte svoj fotonaponski sustav u FIBARO pametno okruženje!

Nova značajka iz FIBARO asortimana, pravo je osvježenje za korisnike fotonaponskih sustava. Od sada, svoj fotonaponski sustav možete jednostavno integrirati u FIBARO pametno okruženje i upravljati energijom u stvarnom vremenu.

Komentari isključeni za Integrirajte svoj fotonaponski sustav u FIBARO pametno okruženje!

Stigao je Yubii Home: Nova pametna jedinica za vaš dom!

Za sve ljubitelje pametnih sustava kućne automatizacije donosimo odlične vijesti - lansirana je nova Yubii Home centralna jedinica! Ova mala, kompaktna i cjenovno pristupačna jedinica, kompatibilna je s preko 3000 uređaja drugih brendova - poput Nice, FIBARO, Philipsa i Samsunga!

Komentari isključeni za Stigao je Yubii Home: Nova pametna jedinica za vaš dom!

Eutonomy – proširene mogućnosti pametne kuće

Eutonomy rješenja postala su dio FIBARO ekosustava. Novi uređaj euLINK u potpunosti proširuje mogućnosti i primjenu pametnih uređaja. Zahvaljujući zajedničkoj komunikacijskoj platformi, povezuju se sve instalacije i objekti koji djeluju u IoT (Internet of Things) prostoru.

Komentari isključeni za Eutonomy – proširene mogućnosti pametne kuće

Prednosti korištenja pametne kućne rasvjete

Osvijetljene prostorije u kojima boravimo, troše značajan dio naših sredstava. Saznajte kako promišljena i automatizirana rasvjeta, može biti ujedno zabavna i funkcionalna, ali i troškovno najprihvatljivija za vaše kućanstvo.

Komentari isključeni za Prednosti korištenja pametne kućne rasvjete