Google Nest pametni termostati

Google Nest termostat

Upoznajte Google Nest termostat za učenje 3. generacije

Promijenite temperaturu da biste uštedjeli energiju i bit ćete nagrađeni listom. List uči kako vam pomoći uštedjeti, pa se pojavljuje na različitim temperaturama za različite obitelji. Pogledajte koliko ste uštedjeli. Nest vam prikazuje koliko energije dnevno koristite u povijesti energije i svaki mjesec u izvješću o kući. Tako možete vidjeti kada trošite više energije, kao što je vikendom ili ponedjeljkom navečer, i kako koristiti manje.

Google Nest termostat

Upoznajte Nest Senzor temperature – U većini domova nije ista temperatura u svakoj sobi. Pomoću Nest senzora temperature možete obavijestiti svoj Nest termostat u kojoj prostoriji bi trebala biti određena temperatura u određeno doba dana. Samo je postavite na zid ili policu u sobi koja je najvažnija, poput dnevne ili dječje sobe. I dobiti ćete pravu temperaturu, tamo gdje želite. (Prodaje se zasebno.) Pali se kad hodate po sobi.Kada Nest Termostat primijeti da ste tamo, pokazuje vam temperaturu ili vrijeme. Možete čak odabrati digitalno ili analogno lice sata. Daleki pogled je na prekrasnom zaslonu velik i svijetao – možete ga vidjeti iz cijele sobe.

Brzi pogled – Pritisnite zaslon i okrenite prsten. Vidjet ćete sažetak o vašem termostatu i možete doći do postavki, Povijesti energije ili svog rasporeda. Kontrola s bilo kojeg mjesta.Pomoću aplikacije Nest vaš termostat živi na vašem zidu i u džepu. Jednom kada spojite svoj termostat na Wi-Fi, možete ga kontrolirati s bilo kojeg mjesta. Prilagodite temperaturu iz aplikacije i Nest Termostat se brzo prilagođava kući.

Google Nest App

Znajte da je vaš dom siguran – Nest termostat samo je jedan dio vašeg sustava grijanja i hlađenja. Ali može paziti na ostatak. Na telefon ćete dobiti upozorenje ako nešto nije u redu – poput temperatura toliko niske da bi vam cijevi mogle puknuti. A ako izgleda da vam se peć aktivira, Nest Termostat će vam poslati upozorenje.

Postavite Nest na svoj zid – Instalirati Nest Termostat je lako. Sve što trebate dolazi u kutiji. I to brzo, većina ljudi instalira ga u 60 minuta ili manje.

Google Nest termostat

Detaljnije specifikacije, te opcije dizajna možete pronaći u trgovini.