Ugodan oku, minimalističkog dizajna

Gotovo svi senzori dima na tržištu dizajnirani su samo s jednim načinom razmišljanja – detekcija potencijalnih opasnosti. Rijetko koji proizvođač je pridodavao pažnju samom dizajnu. Naravno, senzori dima su tu da spase živote. No, kao i mnogi drugi senzori, senzor dima je uređaj koji se instalira na vidljivo mjesto, npr. strop. Zato su dizajneri odlučili kombinirati ne kompromisnu sigurnost s funkcionalnošću i estetikom, koju najviše cijene naši korisnici. Fibaro dimni senzor je savršen senzor koji postavlja novi tehnološki trend pogotovo našoj konkurenciji. To je uređaj koji kombinira ljepotu zajedno s novom tehnologijom kako bi zaštitio vašu obitelj i vaš dom.

Mnimalistički dizajn

Zakrivljenih linija, poliranih površina i male veličine. Kombinirajući sve to, dobivate najljepši senzor dima ikad napravljen.

Vizualni i akustični alarm

Senzor će Vas obavijestit o neposrednoj opasnosti s višebojnom RGB LED signalnom diodom i ugrađenom zvučnom sirenom.

Polirana mrežica

Mrežica, uz to što lijepo izgleda, propustit će i najmanju količinu dima za bržu reakciju.

Senzor dima - video prezentacija

Jedan senzor, mnogo mogućnosti

Kod dizajniranja Fibaro senzora dima, uzete su u obzir sve moguće situacije upotrebe, od uključivanja načina za kompatibilnost s različitim alarmnim sustavima i žičanu ili bežičnu komunikaciju. Kao rezultat toga, ovaj senzor dima možete instalirati gdje god je to potrebno, neovisno o mugućnostima priključka na izvor napajanja. Fibaro dimni senzor, zadovoljit će sve vaše zahtjeve.

Napajanje iz baterije ili utičnice

Ako želite, senzor možete spojiti na adapter 12 ili 24 VDC, ili ga ostaviti da se napaja baterijom i biti bezbrižni do tri godine nesmetanog rada.

Kompatibilnost alarmnih sustava

Senzora omogućuje integraciju sa skoro bilo kojim od žičanih alarmnih sustava dostupnih na tržištu.

Žičano ili bežično povezivanje

Debeli armirani zidovi onemogućuju bežičnu komunikaciju? Senzor dima s alarmnom centralnom jedinicom možete spojiti i žicom.