Najljepši i najfunkcionalniji senzor poplave ikad napravljen

Fibaro senzor poplave – futurističkog dizajna, kompaktnih dimenzija te širok spektar dodatnih funkcija. Senzor poplave je jednostavno nevjerojatan! Ovaj jedinstveni uređaj osigurava vašu sigurnost i sigurnost vaše obitelji. Sa svojom naprednom tehnologijom i preciznošću, Fibaro senzor će Vas upozorit na prijeteće poplave ili brzog rasta/pada temperature.

fibaro senzor poplave

Savršenstvo u svakom detalju

Dizajn senzora poplave inspiriran je savršenom kapljicom vode. Izrađen je od visoko kvalitetne sjajno-bijele plastike i opremljen je naprednom tehnologijom koja vam pruža bezbroj mogućnosti.

Vizualni i akustični alarm

Osim zvučne sirene, senzor poplave obavijestit će vas i s višebojnom RGB LED signalnom diodom.

Zlatne teleskopske sonde

Senzor je opremljen s tri iznimno osjetljivim sondama, pozlaćenim s 24-karatnim zlatom. Sofisticirani teleskopski mehanizam omogućuje postavljanje senzora na bilo koje mjesto, čak i na neravnu površinu.

Fibaro senzor poplave - video prezentacija

Jedan senzor, mnogo mogućnosti

Fibaro senzor  je potpuno beskompromisan uređaj. Izvor napajanja može biti baterija ili VDC napajanje, ovisno o mjestu gdje je smješten. Senzor će raditi na 12 ili 24 VDC. Zahvaljujući izlaznom terminalu, Fibaro senzor moguće je integrirati sa skoro bilo kojim alarmnim sustavom. Ulazni terminal omogućuje spajanje vanjskog kontakta sonde za korištenje senzora poplave na mjestima gdje je ograničen pristup.

fibaro senzor poplave

Napajanje žičano ili iz baterije

Senzor možete spojiti žicom na izvor napajanja od 12/24 VDC ili koristiti baterijsko napajanje koje će potrajati do 2,5 godine.

fibaro senzor poplave

Integracija s alarmnim sustavima

Senzor omogućuje integraciju sa skoro bilo kojim od žičanih alarmnih sustava dostupnih na tržištu.

fibaro senzor poplave

Bežično ili žičano

Senzor omogućuje bežično ili žičano slanje alarmnih obavijesti.