Swipe - otkrijte snagu gestama

Fibaro Swipe ne detektira samo jednostavne poteze rukom, odnosno geste, već i kombinacije poteza. Senzor visoke rezolucije interpretira i najsloženije naredbe. Bit ćete iznenađeni koliku kontrolu nad sustavom možete imati samo jednim zamahom Vaše ruke. Fibaro Swipe dostupan je u crnoj i bijeloj boji. Dobro se uklapa u vaš dom, kao u poslovne i konferencijske prostore.

Fibaro Swipe - video prezentacija

Prekrasan, jednostavno vam se sviđa

Fibaro Swipe može poslužiti kao okvir za slike i omogućuje Vam da jednostavno promjenite sliku kada poželite. Potreban je samo malo da uklonite prednji panel i zamjenite postojeću sliku.

Na poslu - konferencijska sala

Posao se zove i Vaš drugi dom i to s razlogom. To je mjesto gdje najviše provodimo svoje vrijeme. Kontroler gesta će Vam pomoći u kreiranju prijateljske okoline da se osjećate kao kod svoje kuće. Kontrolirajte rolete, svijetlo ili projektor – potezom ruke.

Dobro jutro! Vrijeme je za ustajanje!

Buđenje ponedjeljkom ujutro može biti ugodno. Možete pripremiti kavu i vruću kupku koristeći kontroler gesta, direktno iz svog kreveta. Protegnite ruku i napravite potez ruke u lijevo kako bi pripremili svoju omiljenu kavu. Napravite potez rukom u desno i u kupaonici će Vas dočekati vruća kupka. To je početak jednog lijepog dana, slažete li se?