Upoznajte Walli: Novu generaciju pametnih prekidača i utičnica!

Kupnja nove nekretnine ili renovacija postojeće, izazovan je pothvat za svakog pojedinca koji odluči obnoviti svoj životni prostor. Prije odluke o kupnji/renovaciji kuće ili stana, potrebno je provjeriti stanje i kvalitetu nekretnine. Ovdje prije svega mislimo na pregled funkcionalnosti njezinih osnovnih segmenata, poput kvalitete završnih radova i instalacija. Zadovoljni ste kvalitetom izrade, ali ne i izvedbom električnih instalacija?

Svatko od nas sigurno je imao situacija kada utičnica ili prekidač nisu bili postavljeni na pravom mjestu – poput zaglavlja kreveta u spavaćoj sobi. Često zbog ovakvih nedostataka izlazak iz kreveta prije spavanja postaje prava noćna mora. Sve češće razmišljate o angažiranju električara zbog nedostatnog rasporeda prekidača i utičnica – ali skupi troškovi, prašina i bušenje sve su što želite radije izbjeći?


Walli prekidači – više od kontrole rasvjete

Walli prekidači i utičnice postali su sve popularnije rješenje za pametno upravljanje rasvjetom, ali i mnogim drugim elementima vašeg pametnog doma. Ovi pametni uređaji imaju ugrađenu mogućnost kreiranja automatiziranih scena koje vam omogućuju potpunu udobnost i jednostavnost korištenja.

Walli prekidači i utičnice kontroliraju više uređaja – od prekidača do prigušivača svjetla i roleta.

Walli prekidač možete postaviti pokraj noćnog ormarića i upravljati razinom svjetlosti izravno iz vašeg kreveta, pomoću scenarija prilagođenog vašim dnevnim rutinama. Jednostavnom naredbom “Laku noć” možete isključiti ili prigušiti svjetla, spustiti rolete, ali i prilagoditi unutarnju temperaturu prostorije pomoću pametne termostatske glave za radijator.

Dolazak novog člana u vašu obitelj može zahtijevati određenu prilagodbu i potrebu za većom udobnosti. Walli prekidači ovdje vam dolaze u pomoć – stvaraju odgovarajuće svjetlosno okruženje za vašu bebu.

Gledanje omiljenog filma uz Walli prekidač također vam omogućuje potpunu udobnost. Spustio se mrak, a nitko od ukućana ne želi ustati s kauča, upaliti svjetlo i spustiti rolete? S Walli-jem postoji mogućnost kreiranja 8 sekvenci koje možete postaviti i pokrenuti scene automatizacije, bezbrižno gledajući film i družeći se s ukućanima.

Razne mogućnosti automatizacije

Walli Controller kontrolira više uređaja, uključujući prekidače, prigušivače svjetla i rolete. Kombinira značajke alarma tako da možete aktivirati kućni alarm ili zatvoriti ulazna vrata. Možete ga postaviti točno tamo gdje vam je potrebna pametna sklopka. Zalijepite ga na bilo koju površinu ili zid, ispod stola ili noćnog ormarića i po potrebi upotrijebite samoljepljivu traku. Prekidač montirajte doslovno bilo gdje. Ugrađena baterija omogućuje korisnicima da pritisnu tipku više od 7000 puta. 

Elegantan izgled svakog doma – Walli je idealan dodatak za vaše kućanstvo jer se svojim kvalitetnim dizajnom i jedinstvenom strukturom materijala s ugrađenim LED prstenom uklapa u svaki interijer. Dostupan je u bijeloj i antracit boji.

Walli možete postaviti blizu ulaznih vrata kako bi vam bio nadohvat ruke kad izlazite iz kuće. Jednim pritiskom na tipku aktivira se automatizacija za zatvaranje prozora, postavljanje alarma i nadzornog sustava koji osigurava kuću. Pritiskom drugog gumba možete isključiti sva svjetla ili zatvoriti vanjske rolete. Mogućnosti konfiguracije ograničene su na količinu i vrstu uređaja koji su trenutno povezani s ekosustavom pametne kuće. 

U našoj ponudi pogledajte širok izbor Walli utičnica i prekidača za vaš dom!