Fibaro zidna utičnica, najmanja na svijetu

Najsofisticiraniji uređaj

Fibaro zidna utičnica je najsofisticiraniji i pametni uređaj s mogućnosti mjerenja snage. Jednostavno kao Uključi&Radi, kompaktnih je dimenzija, daljinski kontrolirana utičnica.

Vizualna obavijest

Kristalni RGB LED prsten obaviještava vas o trenutnom opterećenju spojenog aparata koji vizualno mijenja svoju boju u ovisnosti o potrošnji snage spojenog aparata.

Sigurnost djece

Uređaj je opremljen posebnim, ugrađenim poklopcem koja pruža sigurnost utičnice. To je osobito korisno u zaštiti vaše djece, čija je radoznalost i kreativnost najizraženija u njihovim najmlađim danima.

Fibaro pametna utičnica - video prezentacija

Kontrolirajte potrošnju

Fibaro pametna utičnica je jedna od rijetkih minijaturnih uređaja koji vam omogućuje kontrolu količine potrošnje električne energije. Promjena boje u besprijekornom kristalnom RGB LED prstenu obaviještava vas o trenutnom opterećenju povezanih aparata, odnosno o trenutnoj količini potrošnje snage priključenih aparata. Osim toga, ugrađeni senzor temperature obavijestit će vas treperenjem ljubičaste svjetlosti, ako temperatura prelazi 55°C. Alarm će se također pokrenuti ako prelazite maksimalno opterećenje od 2,5 kW.