Fibaro zidna utičnica, najmanja na svijetu

Zidna uticnica - pametna kuća

Najsofisticiraniji uređaj

Fibaro zidna utičnica je najsofisticiraniji i pametni uređaj s mogučnošću mjerenja snage. Jednostavno kao Uključi&Radi, kompaktnih je dimanzija, daljinski kontrolirana utičnica.

Vizualna obavijest

Kristalni RGB LED prsten obaviještava vas o trenutnom opterećenju spojenog aparata koji vizualno mijenja svoju boju u ovisnosti o potrošnji snage spojenog aparata.

Sigurnost djece

Uređaj je opremljen posebnim, ugrađenim poklopcem koja pruža sigurnost utičnice. To je osobito korisno u zaštiti vaše djece, čija je radoznalost i kreativnost najizrađenija u njihovim najmlađim danima.

Fibaro zidna utičnica - video prezentacija

Kontrolirajte potrošnju

Fibaro zidna utičnica je jedna od rijetkih minijaturnih uređaja koji vam omogučuje kontrolu količine potrošnje električne energije. Promjena boje u besprijekornom kristalnom RGB LED prstenu obaviještava vas o trenutnom opterečenju povezanih aparata, odnosno o trenutnoj količini potrošnje snage priključenih aparata. Osim toga, ugrađeni senzor temperature obavijestit će vas treperenjem ljubičaste svjetlosti, ako temperatura prelazi 55°C. Alarm će se također pokrenuti ako prelazite maksimalno opterečenje od 2,5 kW.

Zidna utičnica - kontrolirajte potrošnju energije - pametna kuća